Suicide Commando. Strona: 2

Dodano: 2007-05-12 17:26

Sterbehilfe przede wszystkim. Poza tym Massaker, Neuro Suspension, Face Of Death, Cause of Death:Suicide, One Nation Under God, Bin torture kill.

Let there be, let there always be neverending light

Dodano: 2007-05-12 18:31

Dla mnie SC to numer jeden.
Moje najlepsze numery: Raise your God; Neuro Suspension... nie, inaczej: w zasadzie wszystko od Mindstrip.
Polecam Dioxyde, odkrycie van Roya. Bylem na ich koncercie i to po prostu miazga.

Dodano: 2008-10-05 14:44 Zmieniono: 2008-10-06 17:43

Świetna kapelka z genialnym mocnym beat'em, płyta "BIND Torture Kill" rządzi :)

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Dodano: 2008-10-05 15:02 Zmieniono: 2008-10-05 15:33

Freakstranger napisał(a):
Świetna kapelka z genialnym mocnym beat'em, płyta "Blind Torture Kill" rządzi :)

BIND ku***, tam jest BIND !! czemu nikt nie moze sie tego nauczyc?! BIND to zwiazac! (moze byc tez oprawic - dlatego bindowanie - ale nie w tym kontekscie). Tytul plyty wzial sie stad http://pl.wikipedia.org/wiki/Dennis_Rader

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-10-05 15:23

Post usunięty przez moderatora. Naruszenie zasad forum.

Dodano: 2008-10-06 17:41

Phantom napisał(a):
[quote:31ca88a652="Freakstranger"]Świetna kapelka z genialnym mocnym beat'em, płyta "Blind Torture Kill" rządzi :)

BIND ku***, tam jest BIND !! czemu nikt nie moze sie tego nauczyc?![/quote:31ca88a652]

Ee, no tego, tak miałem napisać... Już zanotowałem... W poprzednim poście błąd poprawię, bo jeszcze ktoś przeczyta i też będzie źle pisał...

A Ty się nie denerwuj, bo Ci żyłka pęknie ;]

A zamiast :ku***: kulturalniej bedzie pisać "kusza", każdy wie co to znaczy wg słownika T9...

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Dodano: 2008-10-14 13:29

Uraziles jego ulubiony zespol, krec sznur na szyje.

http://last.fm/user/managarm666

Dodano: 2008-10-23 09:25

Noo, ja mu zakręcę... 8)

Dodano: 2008-10-23 12:47

Zapraszam

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-10-23 14:21

zaraz wszyscy z wrażenia posadzicie kupkę 8)

Dodano: 2008-10-29 17:46

Zachwycalem sie tym zespolem do momentu kiedy zobaczylem ich na zywo.

Johan zachowywal sie jak totalny kretyn miotajac sie bez ladu i skladu po scenie i robiac miny ktorych niejeden naczelny by sie powstydzil. I nie mam tu na mysli ekspresywnego zachowania na scenie, bo to wykraczalo juz poza takie zachowanie.

Nie wiem, moze ja po prostu za duzo wymagam od czlowieka, ktorego oceniajac po muzyce jaka tworzy nazywam "na poziomie".

Nadal lubie, nadal slucham, ale zawsze mam przed oczami zachowanie Johana...

The moment of laxity spawns a lifetime of heresy...

Dodano: 2008-12-15 20:04

zapoznałam się niedawno i bardzo mi się podoba, takze zasysam dyskografię ;>

Dodano: 2008-12-15 20:08

plomyczek napisał(a):
zapoznałam się niedawno i bardzo mi się podoba, takze zasysam dyskografię ;>

zassać to możesz wiesz co, kolejna szanująca muzykę pseudofanka lol

Dodano: 2008-12-15 20:19

Faktycznie Van Roy jest slaby na zywo co wybitnie pokazal na Cp 2007, ale jednak muza ktora tworzy ma jednak zajebisty klimat i w duzej ilosci harshowych wtornych vocali wyroznia sie na scenie electro ,zreszta zaczynal juz pod koniec lat80 to mowi samo za siebie ze to wyjatkowy projekt i wyjatkowy gosc z Hellraiser na czele!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2008-12-17 18:15

Paskievicz napisał(a):
[quote:7f2e9e9218="plomyczek"]zapoznałam się niedawno i bardzo mi się podoba, takze zasysam dyskografię ;>

zassać to możesz wiesz co, kolejna szanująca muzykę pseudofanka lol[/quote:7f2e9e9218]

po pierwsze - nie jestem ich fanką.
po drugie - z tego co mi wiadomo, można ściągac muzykę i trzymac na kompie do 24h, lub zakazane jest tylko rozpowszechnianie, nie pamiętam.
poza tym nie widzę nic złego w ściąganiu muzyki. bo tutaj chodzi o MUZYKĘ a nie kupowanie ogryginalnych płyt. Zespoły grają dla ludzi po to, aby coś przekazac(przynajmniej powinny), po to, żeby ludzie ich słuchali i chodzili z przyjemnością na koncerty. Nie mam kasy na kupowanie płyt i co, mam sobie odmowic przyjemnosci słuchania? nie zamierzam.

Dodano: 2008-12-17 18:42

Suicide Commando jest świetne!

wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka...

Dodano: 2008-12-17 18:47

Jest zajebisteeeeeeee a nie swietne :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Dodano: 2008-12-28 13:19

Mam
Axis Of Evil
Hellraiser
anthology
Bind Torture Kill
Z tego uzbierało się pare lepszych kawałkow ale i tak najbardziej lubię "Goodsend"
Dobra muzyczka na imprezę albo do auta :)

Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat

Dodano: 2008-12-28 15:23

znam, mam Anthology i są tam fajne kawałki, w końcu to taki the best of. ale ogólnie uważam że takie Bind Torture Kill to już potworne nudy i ogólnie nie porywa mnie to i zasypiam. Rządzą takie kawałki jak Better of Dead, Comatose Deluson,Dein Lust mein Gier, See you in Hell, Never get out, Hellraiser .

Dodano: 2008-12-28 16:11

plomyczek napisał(a):
zespoły grają dla ludzi po to, aby coś przekazac(przynajmniej powinny), po to, żeby ludzie ich słuchali i chodzili z przyjemnością na koncerty.

powiedz to, któremuś artyście hehe, ciekawe jak to skomentuje. Showbiznes to nie misja charytatywna :idea:
plomyczek napisał(a):
Nie mam kasy na kupowanie płyt i co, mam sobie odmowic przyjemnosci słuchania? nie zamierzam.

krótko: standardowy bajer albo dosadniej - pierdolenie 8) kasę to Ty masz na bank - tyle, że nie na płyty :idea: sprubój sobie odmówić jakichś bzdur i kup cd a pokażesz, że rzeczywiście muzyka jest dla Ciebie ważna :idea:

Dodano: 2008-12-28 18:58

dobrze gadasz :)

ps. jak sie juz chwalimy - to mam praktycznie wszystko - do nie dawna mialem takze BTK ale zajebal mi ktos z djki :/

wiec jak ktos dla lansu chce kupic same pudelko to pisac na priv.

Dodano: 2009-01-13 22:02

wiesz, zależy jaki artysta. zresztą ktoś komu zależy na robieniu kariery bardziej niż na przekazie nie zasługuje na miano artysty.

wyobraź sobie, że nie mam kasy, bo mam dużo ważniejsze wydatki niż płyty ze względu na taką sytuację jaką mam.

właśnie. dobrze powiedziałeś. chodzi o MUZYKE.

suicide commando Dodano: 2009-09-23 20:40

świetny zespół,mają zajebiste utwory:))

carpe diem

Dodano: 2009-09-27 19:27

Świetne są albumy "Bind Torture Kill" i "Axis of Evil"...

Dodano: 2010-01-27 13:31

lubię Suicide Commando, chociaż zawsze bardziej przemawiało do mnie Combichrist - bo ostrzejsze. najnowsza płyta mile mnie zaskoczyła. :)

jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło